relax therapy

relax therapy

relax therapy tretman

datum održavanja: po dogovoru

Relax Therapy je proces dubokog opuštanja i regeneracije na svim razinama bića: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj, kojim se uspostavlja prirodan protok energije u sustavu. Otpušta se fizička i psihička napetost i stres, višak misli i emocija koje nas dovode u stanje nemira, uspostavlja se prirodan ritam disanja i otkucaja srca, regulira se krvni pritisak i frekvencija moždanih valova. Potiče se obnavljanje stanica (anabolički procesi) koji omogućavaju bržu regeneraciju tkiva, pa tako i obnovu svih organa i organskih sustava.

Povećava se unutarnja radost i osjećaj lakoće i povjerenja u život.

Opis terapije: Započinje se kratkim razgovorom i otkrivanjem što klijent želi otpustiti, a što dobiti tijekom terapije. Nakon toga se klijent ugodno smjesti u sjedeći ili ležeći položaj i počinje duboko, lagano disati te ga terapeut polako vodi kroz proces dubokog opuštanja i regeneracije. Nakon procesa, ako postoji potreba, klijent može podijeliti iskustvo, impresije ili postaviti pitanja.

Terapija se može provoditi eye2eye ili preko skype-a.

60min, 200kn skype

60min, 250kn eye2eye

Duljina tretmana, time skladno i cijena, mogu se modificirati u dogovoru s klijentom.

Terapija se provodi i za grupu ljudi preko skype-a ili eye2eye.
Ako želite da na Vašoj lokaciji održimo besplatno uvodno predavanje o ovoj vrsti terapije i kratku iskustvenu radionicu za grupu, slobodno nam se obratite.

info i prijave: iva.solarevic@gmail.com | 091 520 6461

prijava

Podijelite ovo sa svojim prijateljima: