conscious movement system

cms

conscious movement system

datum održavanja: po dogovoru

CMS (Conscious movement system) je multidimenzionalno vježbanje.

To je sistem svjesnog kretanja/vježbanja koji aktivira fizički, emocionalni, mentalni i duhovni aspekt našeg bića. Ova vrsta kretanja je specifična jer tijelo ne promatra samo kao skup kostiju, mišića, organa i 3D manifestacija.

Promatra tijelo kao skup informacija i protoka energije koji itekako ovise o našim mislima, emocijama i suptilnim promjenama unutar sustava. Naše tijelo i naše zdravlje ovise o tim suptilnim protocima i vibracijama.

Naše tijelo je upravljano višom inteligencijom. Ta inteligencija upravlja otkucajima srca, protokom krvi, izgradnjom tkiva i svim ostalim procesima u tijelu. Kada joj dopustimo da prirodno radi svoj posao ona balansira rad svakog dijela našeg sustava.

Na taj način kretanje i vježbanje postaju proces iscjeljenja i produbljivanja svjesnosti o sebi.

Ovakva vrsta treninga uključuje potpunu prisutnost u trenutku i percepciju o procesima koji se odvijaju. Osim kretanja/vježbanja podrazumijeva svjesno disanje, energetske vježbe, kreativne vizualizacije, meditacije i vođene relaksacije koje transformiraju informacijsko/energetsko polje.

Kroz navedene procese svijest o sebi se širi, duh/tijelo sustav se balansira i trening ima iscjeljujuće efekte na sve aspekte čovjeka.

60min, 280kn skype

60min, 330kn eye2eye

Duljina treninga/tretmana, time skladno i cijena, mogu se modificirati u dogovoru s klijentom.

Trening uključuje različite vrste kretanja i vježbanja koji se kreiraju nakon inicijalnog razgovora s klijentom (trčanje, vježbe snage, istezanja, elementi yoge, hodanje itd.) u kombinaciji sa energetsko, meditativnim i relaksacijskim tehnikama.

info i prijave: iva.solarevic@gmail.com | 091 520 6461

prijava

Podijelite ovo sa svojim prijateljima: