povratak esenciji

povratak esenciji

Povratak esenciji - povratak vlastitom izvoru

datum održavanja: 20.04. - 22.04.2018.

Čarobna drvena koliba u Lici

Esencija našeg bića je sam izvor sveg postojanja. To je prostor beskonačne ljubavi, slobode, mira, ljepote i inspiracije. To je dio nas koji je uvijek prisutan, ali ponekada izgubimo osjećaj povezanosti sa tim dijelom sebe. Kada živimo iz esencije osjećamo se povezani sa sobom i cijelim Univerzumom, događa se prirodan tok, u svemu vidimo ljubav, život prirodno teče bez napora i otpora, a mi se osjećamo da smo na pravom mjestu u pravo vrijeme i da je sve savršeno, bez obzira kako na površini života izgledalo.

drvena kućica izvana drvena kućica kuhinja

Na ovom retreatu postepeno ćemo otpuštati ograničavajuća uvjerenja, obrasce, načine djelovanja i sve ono što ograničava naš puni potencijal. Utonuti ćemo u prostor beskonačnih mogućnosti u kojem nema misli o tome što se mora, kakvi bi trebali biti, što bi trebali napraviti. Dotaknuti ćemo prostor čistog bivanja koji je slobodan od svih koncepata, prostor iz koje se prepuštamo prirodnom impulsu života koji nas vodi kroz život. Osjetiti ćemo srž samog života koja nije vezana na vanjske forme i manifestacije.

Život iz tog prostora dobiva novu dimenziju i počinjemo disati punim plućima, postajemo istinski živi!

Uz meditaciju, kontemplaciju, šetnje, uživanje u prirodi, razgovore, fina jela i pucketanje vatre utonuti ćemo u sebe i približiti se vlastitoj esenciji.

Pozivamo vas da nam se pridružite u čarobnom šumskom i planinskom ambijentu Like i Velebita i prepustite se čaroliji.

drvena kućica kat drvena kućica stube

Voditeljica: Iva Solarević Jeličić

Smještaj: Čarobna drvena koliba u Lici (selo Mušaluk) udaljena 2h vožnje od Zagreba.

Boravak u drvenoj kolibi je osobit doživljaj. Miris bora, smreke, jele ili ariša vraća nas u kontakt s prirodom. Drvo također samoregulira vlažnost i propušta zrak u oba smjera. Zrak u drvenoj kući nije ni presuh ni previše vlažan, a istovremeno zdrav i bogat kisikom (posebno važno za osobe s dišnim problemima). Drvo ima i antialergijska svojstva. Ne zadržava mikročestice prašine i drugih alergena tako da je to prostor idealan za boravak ljudi koji imaju različite vrste alergija.

Prijevoz: Osobna vozila. Spajamo se za prijevoz i dijelimo troškove prijevoza.

Hrana: Osiguravamo vam 3 zdrava, cjelovita vegetarijanska obroka (petak večera, subota ručak i večera), za doručak i eventualni snack svatko donosi svoju omiljenu hranu. Ako postoje posebne potrebe što se tiče hrane, molimo da nas obavijestite najkasnije 7 dana prije početka programa.

Broj mjesta: 8.

cijena:

880kn za uplate do 25.02.2018.

1080kn za uplate do 25.03.2018.

1280kn za uplate do 20.04.2018.

Cijena uključuje smještaj, hranu i program. Rezervacija mjesta je uplata bespovratne akontacije od 300kn na račun udruge.

info i prijave: iva.solarevic@gmail.com | 091 520 6461

prijava

Podijelite ovo sa svojim prijateljima: