ecstatic spirit dance

ecstatic spirit dance

radionica ECSTATIC SPIRIT DANCE

datum održavanja: Provjeri raspored programa

Ecstatic Spirit Dance je vrlo moćna praksa kroz koju se spajamo sa svojim pravim JA. Otpada sve ono što nije za naše najviše dobro, oslobađa se životna energija, rastvaraju strahovi i ograničenja, otvara se srce i doslovce oslobađamo vlastito biće.

Moja je želja otvoriti vrata ekstazi....svoj punoći života koja se želi izraziti kroz nas. Let's open our wings!

Na Ecstatic Spirit Dance-u ćemo se družiti, povezivati, dijeliti, pokretati i osloboditi životnu energiju koju tijekom svakodnevnice često zaustavljamo, potiskujemo, zaleđujemo i zbog toga prestanemo biti spontani i autentični… nestaje ekstaza, ljepota, inspiracija, ljubav i radost življenja.

Let's bring the ecstasy alive! And let's share it!

Neka zaplešu duša i tijelo. Možda se čak i zaljubite!

Ecstatic Spirit Dance je praksa svjesnog pokreta koja nema unaprijed određenu formu i nije potrebno nikakvo predznanje. To je praksa kroz koju se oslobađamo potisnutih emocija, fizičkih napetosti, trauma, stresa, strahova i dopuštamo si propustiti energiju u bilo kojem obliku se ona pojavi. Pokrećemo „zaleđene“ dijelove sebe i na taj način oslobađamo ono što je potisnuto, zgrčeno, zaboravljeno i zarobljeno unutar našeg duh-tijelo sustava. Pretvaramo se u svjedoka promjene i polako otvaramo prostor da zaronimo dublje u vlastitu ESENCIJU. Koliko smo hrabri predati se procesu toliko snažno sam proces iscjeljuje.

Plešemo bosi, u ugodnoj odjeći, na ples dolazimo bez utjecaja alkohola ili drugih opijata. Tijekom plesa ne razgovaramo. U kontakt sa drugima ulazimo ako postoji obostrani impuls ili se radi određena kontakt vježba. Ecstatic Spirit Dance je meditacija u pokretu, iscjeljenje, molitva i sve ono što kroz sebe unesete u taj ples.

Ponesi bočicu vode, povez za oči, dekicu, prostirku i otvorenost za nove impulse!

ecstatic spirit dance ecstatic spirit dance

Voditeljica: Iva Solarević Jeličić

Gdje: MBS Centar, Ilica 47 (ulaz nakon Zagreb parkinga), Zagreb

Kada: Provjeri raspored programa

Vrijeme: 18.00 – 21.00h

Participacija: 100kn za sve koji su upisani na mailing listu Solar Spirit-a. 150kn redovna cijena za one koji nisu na listi.

info i prijave: iva.solarevic@gmail.com | 091 520 6461

Organizirajte Ectstatic Spirit Dance u svom prostoru ili na svom eventu i slobodno nam se javite oko detalja!

prijava

Podijelite ovo sa svojim prijateljima: