one2one savjetovanje

one2one savjetovanje

Što je ONE2ONE?

To je individualni rad sa klijentom i mogućnost da uz podršku stručnjaka unaprijedite osobni wellbeing u različitim aspektima života: fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Drugim riječima, to je mogućnost da svoje zdravlje, odnose, posao i život dovedete u harmoniju i budete inspirirani životom koji živite. Kao i u svakom području tako i u području zdravlja, wellnessa i blagostanja postoje specifična znanja, sistemi, tehnike i metode koje Vam mogu pomoći da brže i efikasnije postignete svoje ciljeve (želje) u pojedinom aspektu života.

Zašto individualni coaching?

Svatko od nas je jedinstven u Svemiru i prema tome potpuno drugačiji od drugih. Zato je nemoguće naći jedno idealno rješenje za više osoba, a da istovremeno bude jednako efikasno za svakoga. Idealno rješenje za nas jest ono, koje je skrojeno po našoj mjeri; uvažavajući sve ono što mi jesmo u pojedinom trenutku i uvažavajući okolnosti u kojima živimo u tom trenutku.
Ne postoji idealni recept, vježba, hrana, način ili tehnika sama po sebi.
Postoji samo u odnosu na osobu koja to primjenjuje. Npr. za nekoga će određena vježba biti izuzetno blagotvorna, dok nekome ta ista vježba može ugroziti zdravlje.
Da bismo pronašli idealan recept za sebe, bitno je upoznati tko mi uistinu jesmo i što želimo postići.
Dakle moramo definirati koja je naša početna točka (što smo i gdje smo sada) i koja je naša ciljna točka (što želimo postati i gdje želimo biti).
Coach Vam pomaže da otkrijete što je idealno za Vas na putu ostvarivanja zdravlja, harmonije i blagostanja te Vam daje tehnike, načine i znanja koja Vam pomažu da to ostvarite na najbrži mogući način.

Vrste individualnog coachinga:

  • Od stresa do harmonije – Kako održati balans u stresnim situacijama
  • Nauči se opustiti – vođene tehnike opuštanja
  • Osvještavanje toga što želimo od života i kako to ostvariti
  • Tehnike relaksacije, vizualizacije, meditacije i svjesnog disanja

Osobni wellbeing, zdravlje i zadovoljstvo životom kreiramo našim svakodnevnim izborima o tome da li ćemo vježbati ili ne, što ćemo jesti, što misliti, u kakvom okruženju boraviti i kako reagirati u svim životnim situacijama i okolnostima.
Birajte svjesno i izaberite ono što je savršeno za Vas!

Terapija se može provoditi eye2eye ili preko skype-a.

60min, 200kn skype

60min, 250kn eye2eye

Duljina tretmana, time skladno i cijena, mogu se modificirati u dogovoru s klijentom.