mystic mountain festival

mystic mountain festival

Ecstatic Spirit Dance na Mystic Mountain Festivalu

datum održavanja: 18.-24.06.2018.

Velebit, Baške Oštarije

Pridružite se Ecstatic Spirit Dance-u za vrijeme ljetnog Solsticija na čarobnom Velebitu. Ecstatic Spirit Dance je praksa svjesnog pokreta koja nema unaprijed određenu formu i nije potrebno nikakvo predznanje. To je praksa kroz koju se oslobađamo potisnutih emocija, fizičkih napetosti, trauma, stresa, strahova i dopuštamo si propustiti energiju u bilo kojem obliku se ona pojavi. Pokrećemo „zaleđene“ dijelove sebe i na taj način oslobađamo ono što je potisnuto, zgrčeno, zaboravljeno i zarobljeno unutar našeg duh-tijelo sustava. Pretvaramo se u svjedoka promjene i polako otvaramo prostor da zaronimo dublje u vlastitu ESENCIJU. Koliko smo hrabri predati se procesu toliko snažno sam proces iscjeljuje.

Opširnije o Ecstatic Spirit Dance-u: www.solar-spirit.net/programi/radionice/ecstatic-spirit-dance

Ovakva prilika se ne propušta, jer su konstelacije moćne i zaista možete doživjeti duboko transformativno iskustvo ako se prepustite obilju podražaja koji će prožimati vaše tijelo i duh.

velebit čamac u moru

Osim što ćete imati priliku za nekoliko intenzivnih Ecstatic Spirit Dance-ova, moći ćete plesati u prirodi pod zvjezdanim nebom, planinariti, kupati se u moru, jesti finu hranu, družiti se, sudjelovati u raznim tretmanima i radionicama za duh i tijelo i totalno se prepustiti BIVANJU.

morsko plavetnilo zen garden znak

Svatko tko se prijavi za sudjelovanje na Mystic Mountain Festivalu preko Solar Spirita ima prednost u rezervaciji mjesta na Ecstatic Spirit Danceu (br. mjesta je ograničen!) te dobiva 100 kn bona koje može koristiti za radionice i tretmane Solar Spirita! :)

Na kraju ćete naučiti meditaciju za regeneraciju tijela.

info i prijave: iva.solarevic@gmail.com | 091 520 6461

Detalji o festivalu, smještaju, programima i ostalim čarolijama: www.mysticmountainfestival.com

Podijelite ovo sa svojim prijateljima: